Det har blivit dags att spela lite harpan

Harpan är ett spel för dig som har tråkigt eller har det tråkigt. Det är härligt att somna in i kortuniversumet för en liten stund. Många hemsidor erbjuder spelet men jag använder i princip alltid den här. Om du undrar vart spelet egentligen tog vägen så har du alltid möjligheten att finna det på nätet. Spelet är någorlunda olikartat gentemot det vanliga patiens. Man hittar inte nåt lämpligare spel till att fördriva tiden.

Ett spel att spela lite till morgonmackan alternativt innan du går och lägger dig. Tro ej att det här är det endaste kul spel på nätet. Jämför du det här spelet med nåt annat så kommer du att ana skillnaderna. För närvarande bör jag troligen sluta skriva och börja spela lite ännu en gång. Något spel som en del sannerligen fastnar för. Nåt spel vilket är väldigt knepigt att sluta spela enligt mig.